Op deze pagina kunt u lezen kunt u informatie vinden over de verschillende garagedeuren die van der Padt kan leveren. De door ons geleverde garagedeuren staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en een fraai uiterlijk. Een goed passende garagedeur, eventueel met een bijpassende voordeur, kan een mooie bijdrage leveren aan het uiterlijk van uw woning. Desgewenst kunnen de garagedeuren worden voorzien van elektrische aandrijving met afstandsbediening, waardoor u uw auto niet meer uit hoeft om de deur te openen. Zeker met ons Nederlandse klimaat ervaren veel van onze klanten dat als een grote meerwaarde. In veel gevallen is het ook mogelijk uw bestaande garagedeur te voorzien van elektrische aandrijving.

De garagedeuren openen en sluiten soepel en geruisloos. Alle  garagedeuren zijn vanzelfsprekend voorzien van degelijke sloten voor optimale inbraakpreventie. Voor nagenoeg iedere situatie hebben wij een geschikte deur in het assortiment. U kunt kiezen voor een traditionele kanteldeur, openslaande deuren, maar ook voor een sectionaal- of roldeur. Wij kijken graag met u mee wat de meest geschikte deur voor uw woning is.

In onze showroom hebben wij een selectie van de door ons leverbare garagedeuren staan. U bent van harte welkom de deze deuren te komen bekijken. Neem contact met ons op voor een afspraak, de koffie staat klaar.

Sectionaaldeuren

FAQ items aan het laden...

Sectionaaldeuren openen recht naar boven en lopen vervolgens via rails langs het plafond naar achteren. Hierdoor kunt u uw auto zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de deur parkeren tot vlak achter de deur, dit levert aanzienlijk ruimtewinst op. Doordat de deur achter de gevel loopt maakt de vorm van de gevelopening niet uit. Sectionaaldeuren kunnen ook achter een afgeschuinde gevel of boog worden geplaatst. Sectionaaldeuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur zonder drempel. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk met bijvoorbeeld uw fiets de garage betreden. Ook het vervangen van één of meerdere panelen door een venster behoort tot de mogelijkheden. Onze sectionaaldeuren zijn voorzien van automatische optilbeveiliging om inbraak te voorkomen. Vooral bij inpandige garage’s speelt de een goede isolatie een belangrijke rol. Hiervoor is de Thermoframe kozijnaansluiting ontwikkeld, welke nog eens extra bijdraagt aan de al goede isolatie van de LPU deur.

U heeft al een Renomatic sectionaaldeur inclusief elektrische aandrijving vanaf € 1.070,00

Brochure Hörmann garage sectionaaldeuren

Openslaande garagedeuren

FAQ items aan het laden...

Met openslaande garagedeuren heeft u altijd makkelijk toegang tot uw garage om bijvoorbeeld uw fiets of tuingereedschap uit de garage te pakken. Openslaande garagedeuren zijn geschikt ter vervanging van de traditionele kanteldeur. Bij openslaande deuren kunt u de volledige binnenruimte van uw garage benutten wat als voordeel kan worden gezien ten opzichte van een traditionele kanteldeur. De deuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, waaronder houtnerfstructuur en gladde panelen. Ook zijn er diverse isolatieklassen en kunnen de deuren desgewenst geleverd worden met een venster. Handig als u uw garage bijvoorbeeld gebruikt als hobbyruimte of kantoor. Verder is er keuze uit meerde scharnieren en handgrepen.

Brochure Hörmann openslaande garagedeuren

Zijwaarts openende sectionaaldeuren

FAQ items aan het laden...

Tevens leveren wij zijwaarts openende sectionaaldeuren. Hierbij blijft het plafond vrij, handig als deze ruimte als extra bergruimte wil benutten. Op deze manier wordt bijvoorbeeld ook een lichtkoepel in het dak niet gehinderd.

Brochure Hörmann garage sectionaaldeuren zijwaarts openend

Kanteldeuren

FAQ items aan het laden...

Kanteldeuren zijn verkrijgbaar met en zonder loopdeur en in diverse kleuren en designs. De deuren zijn voorzien van draaigrendelslot waarmee bij het sluiten van de deur de deurbladhoeken stevig aan het kozijn worden vergrendeld. Dit biedt extra veiligheid, het optillen van de deur is bijna onmogelijk. Optioneel is een uitbreidingsset leverbaar, zo geeft u inbrekers geen kans binnen te komen. Ook aan uw veiligheid is gedacht, de veren van de kanteldeuren zijn afgeschermd met flexibele beschermkappen. Zo lopen u en uw naasten niet het risico met uw vingers tussen de veren te komen. Daarnaast is de afstand tussen de veerwindingen zo gering, dat ook kindervingers er vrijwel niet tussen bekneld kunnen raken. Als de deur geheel geopend is zal deze tot stilstand komen in de eindbeveiliging zodat de deur niet vanzelf weer kan dichtvallen.

Brochure Hörmann Berry kanteldeur

Roldeuren

FAQ items aan het laden...

De RollMatic garagerolroldeur wordt vooral gebruikt wanneer u het plafond vrij wil houden. Bijvoorbeeld als er een lichtkoepel in het plafond zit of het plafond wordt gebruikt als opbergruimte. De roldeur rolt zich op boven de latei. Indien er in de garage te weinig ruimte is, kan de roldeur ook aan de buitenkant van de gevel worden gemonteerd.

Brochure Hörmann garage roldeuren