Wij kunnen diverse aandrijvingen leveren voor uw nieuwe of bestaande garagedeur. De keuze voor het soort aandrijving is onder andere afhankelijk van de grootte en het gewicht van deur. Ook  de snelheid van openen en/of sluiten kan voor u van belang zijn. Vanzelfsprekend worden de deuren met elektrische aandrijving voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de garagedeur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Voor nog meer bescherming en veiligheid adviseren wij de montage van een fotocel, die personen en voorwerpen contactloos detecteert. Ook op het moment dat er stroomuitval kunt u uw deur altijd handmatig openen en sluiten. Zelfs voor garages zonder stroomaansluiting kunnen wij een aandrijving op accu’s leveren.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste aandrijving.

Brochure Hörmann garage aandrijvingen

Met de BiSecur handzender / afstandsbediening maakt u gebruik van een extreem veilig gecodeerd radiosysteem. Dit biedt u de zekerheid dat criminelen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren.  Op de handzender kunt u tevens aflezen wat de stand van de deur is, u hoeft dus niet naar buiten om te zien of uw deur geopend of gesloten is. Daarnaast is er mogelijk om de deur via een app op de smartphone te bedienen. Zo kunt u de deur zelfs bedienen als u onderweg bent.

Op de website van Hörmann staan diverse instructie video’s. Deze kunnen u helpen bij het in gebruik nemen van een nieuwe afstandsbediening.

Klik hier om de handleidingen te bekijken.

Stel uw handzender eenvoudig zelf in met behulp van deze instructievideo's