Door jarenlange ervaring hebben wij een solide en onderhoudsarme schuifdeur ontwikkeld die niet meer geschilderd hoeft te worden. Deze deuren worden onder andere veel toegepast in de agrarische sector, maar ook in de industrie en bij kleine loodsen bij de particulier.

De schuifdeuren zijn opgebouwd uit sandwich panelen. De stalen panelen zijn voorzien van een isolatiekern van 40 mm polyuretheaan. De kleur aan de buitenzijde van de deur is standaard wit RAL 9002. De kleur aan de binnenzijde van de deur is standaard 12B29 (Juniper Green) of RAL 9002. Tegen meerprijs is elke RAL kleur leverbaar.

De geleiding aan de onderzijde gaat door middel van kunststof geleidebloken die op de betonnen vloer worden bevestigd. Deze betonnen rand dient aanwezig te zijn. De omlijsting van de panelen bestaat uit een speciaal ontwikkeld aluminium U-profiel. Dit U-profiel wordt aan de binnenzijde door middel van aluminium hoeken aan elkaar bevestigd. In dit aluminium wordt een rubber profiel geschoven ten bate van de afdichting van de deur.

Alle schuifdeuren zijn boven rollend door middel van 350 kg railbeslag. Met door ons ontwikkelde beugels wordt de rail aan de staalconstructie gemonteerd. Bij steenmontage wordt de rail aan een doorlopende hoeklijn bevestigd (maximaal 4 x 4 meter). Elke vleugel hangt aan 2 tandemrollen. Dit garandeert een perfecte bedieningsgemak.

Schuifdeuren onderling worden afgesloten met een rubber kraalprofiel, die exact in elkaar passen. Dit is een veilige en tochtdichte afsluiting. Elke vleugel wordt afgesloten door middel van een volbad verzinkte grendel.

Iedere schuifdeur wordt door ons voorzien van een afdekkap over de gehele breedte van de rail. De deuren kunnen voorzien worden van dubbel plexiglas vensters met de afmetingen circa 650 x 350 mm.

FAQ items aan het laden...