team Van der Padt deuren

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Wij zijn Van der Padt Deuren B.V. uit Hardinxveld-Giessendam, een bedrijf dat zich al sinds 2000 richt op het verkopen, monteren en onderhouden van bedrijfs- en garagedeuren.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij grote gerenommeerde deurenbedrijven, is Aart van der Padt  in 1985 voor zichzelf begonnen in de deurenbranche. In eerste instantie als kleine zelfstandige waarbij hij veel ervaring en kennis heeft opgedaan van montage en renovatie van allerhande deuren. Na verloop van tijd bleek dat het tijd was voor uitbreiding en professionalisering van de zaak en in 2000 heeft hij versterking gekregen van zijn broer Gerrit van de Padt. Samen hebben ze het bedrijf voortgezet onder de naam Van der Padt bedrijfs- en garagedeuren. In 2010 is het bedrijf omgezet in een bv en verder gegaan als

Van der Padt deuren B.V.

Als goedlopend bedrijf werd het al snel tijd een paar goede monteurs en versterking op kantoor in dienst te nemen. Wij hebben een team van allround monteurs in dienst met ieder hun eigen specialiteit. Onze monteurs volgen regelmatig extra cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn ze allen in het bezit van van het basisveiligheidscertificaat VCA. Als team voelen wij ons verantwoordelijk voor het leveren, plaatsen en onderhouden van alle soorten bedrijfs- en garagedeuren en te zorgen voor tevreden klanten. Wij zijn een bedrijf met grote kennis van zaken en staan bekend om onze persoonlijke benadering. Voor iedere situatie zoeken wij een passende oplossing.

Ik heb een goede ervaring met Van der Padt deuren. Ik ben bij hun terecht gekomen omdat zij leverancier zijn van o.a. Hormann deuren en omdat ze bij ons in de wijk al meerdere deuren hadden vervangen. Positief is de snelle reactie op vragen en de flexibele opstelling omtrent de plaatsingsdatum. Ook de plaatsing van de deur zelf ging zeer voorspoedig (halve dag, inclusief demontage van de oude deur). De deur functioneert zoals het hoort en is zonder restpunten opgeleverd. Ik zou Van der Padt zeker aanraden.

Zoetermeer, augustus 2017, Edwin van Leeuwen

Dhr. van Leeuwen

Wij hebben een garagedeur met loopdeur en een voordeur laten plaatsen. De contacten met dhr. van der Padt en de monteurs waren zeer goed, al onze wensen werden zonder problemen uitgevoerd, we zijn dan ook heel tevreden met het opgeleverde werk.

Fam. Bolte, Sliedrecht

Heel blij met de garagedeur van Van Der Padt. Ze hebben snel geleverd, waren erg vriendelijk. De garage ziet er fantastisch uit. Wij hebben nog al een opvallende kleur blauw voor het houtwerk van ons huis. Helemaal tof dat de garagedeur gewoon in dezelfde kleur geleverd kon worden!

Suzanne, Breda

Wij hebben vorige week een garagedeur gekocht bij Van der Padt.

De garagedeur heeft een codeschakelaar met pincode waarmee wij zonder sleutel of afstandsbediening binnen kunnen komen. Volkomen veilig volgens Dhr. van der Padt. Ideaal, niet meer het risico dat de kinderen hun sleutel verliezen want die hoeven ze niet meer mee te nemen. :) Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ook nog wel moet wennen en leren vertrouwen op deze techniek. Het plaatsen ging vlot, binnen 6 uurtjes was de oude kanteldeur verwijderd en zat de nieuwe deur erin. De monteur heeft nog een stukje uit de vloer gehakt om alles goed passend te maken. Alles is keurig afgewerkt. Wij zijn zeker tevreden.

Pieter en Floor

Onlangs is door firma Van der Padt een nieuwe garagedeur bij ons gemonteerd.

Vriendelijke mensen die kwalitatief een heel mooi product hebben geleverd tegen een zeer redelijke prijs. De deur is netjes gemonteerd en de oude deur werd direct afgevoerd.

Ik ben zeer tevreden over de service, dus een aanrader.

Fam Cornege, Hardinxveld-Giessendam

Vooralsnog TOP !  Iedereen is er blij mee hier.

Montage en samenwerking met Ralph is prima verlopen , als je wilt bedank hem dan nogmaals.

Uiteraard jij ook bedankt voor het werk dat je er aan gehad hebt , communicatie is wat mij betreft altijd vlot verlopen.

Ruud en de rest van de familie
  • Verstand van zaken, eerlijk en duidelijk advies

  • Premium partner van Hörmann voor woningbouw en industrie

  • Snelle service, veel onderdelen op voorraad

  • Ervaren monteurs, werken netjes en precies

  • Dealer van bijna alle gerenomeerde merken