Kent u de uitspraak “Onderhoud is behoud”?

Preventief onderhoud kan onnodig hoge kosten in de toekomst voorkomen en verlengt de levensduur van uw deur aanzienlijk. Regelmatig smeren van de draaiende delen en het richten van railsen zorgt dat de deur minder aan slijtage onderhevig is. Onze enthousiaste en vakbekwame monteurs kunnen het onderhoud verzorgen van bijna alle merken en typen deuren zoals :

Onze monteurs hebben veel ervaring met het onderhoud van de diverse soorten deuren, zowel voor de industriedeuren als deuren voor de woningbouw. Regelmatig volgen onze monteurs cursussen om ook van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van veiligheid op de hoogte te blijven. Wij beschikken over een ruime voorraad vervangingsmateriaal voor directe toepassing. Bij bijvoorbeeld aanrijdschade kunnen wij in de meeste gevallen nog dezelfde dag uw deur operationeel maken en/of een noodreparatie uitvoeren. Doordat wij torsieveren op maat kunnen maken in onze werkplaats, kan vervanging van torsieveren binnen 48 uur gerealiseerd worden.

Bij storing kunt u ons 24/7 bereiken en in spoedeisende situaties bent u binnen 2 uur verzekerd van technische ondersteuning.

Met een onderhoudscontract bij Van der Padt kunt u rekenen op de beste zorg voor uw deuren. Wij kunnen ook onderdelen leveren voor en het onderhoud verzorgen aan deuren die niet door ons geplaatst zijn.

Wij onderhouden uw deur al vanaf € 41,00 per jaar. Daarvoor kijken wij uw deur 1 x per jaar na en ontvangt u een uitgebreid onderhoudsrapport dat is opgesteld aan de hand van de geldende NEN-normen. Hiermee voldoet uw deur meteen ook aan de eisen van de ARBO-wetgeving waarin onder andere staat dat uw deuren jaarlijks onderhouden dienen te worden. Natuurlijk kunt u, afhankelijk van het gebruik van uw deur, ook kiezen voor meer of minder onderhoud.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van het onderhoud aan uw deur(en) kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Eventueel kunnen wij een vrijblijvende eerste inspectie op locatie houden om de staat van uw deuren vast te stellen.