Wil jij werken in een hecht en gemotiveerd team?

Ons team bestaat uit 6 monteurs in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Daarnaast hebben wij op kantoor 3 medewerkers die zorgen voor de planning, het uitwerken van offertes en de administratieve afhandeling. Wij hebben korte lijnen met onze meewerkende leidinggevenden. Er heerst een informele sfeer. Als het druk is zetten we met z’n allen de schouders eronder en indien nodig werken we een keer langer door of plannen we een werkdag op zaterdag. Dit is echter meer uitzondering dan regel.

Wil jij een afwisselende baan?

Geen dag is hetzelfde. Benieuwd hoe je dag er uit kan zien? klik hier.

Wil jij gewaardeerd worden?

Wij kijken naar de mogelijkheden en sterke punten van onze monteurs. In principe zijn al onze monteurs all-round, maar ieder heeft ook zijn eigen specialiteiten. Je krijgt bij ons de ruimte om deze verder te ontwikkelen.

Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Hoe je omgaat met je “fouten” is belangrijk. Leer ervan en bedenk hoe het volgende keer beter kan.

Wil jij een goed salaris?

Als monteur bij Van der Padt verdien je een eerlijk en goed salaris. Je krijgt de mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden en zo te groeien in je functie. Uiteraard hoort hierbij ook een groeiend salaris.

Wil jij een goede balans tussen werk en privé met voldoende vrije dagen?

Je hebt jaarlijks recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Werken bij Van der Padt is echter zo leuk dat je het jammer zal vinden om een vrije dag op te nemen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in vel zitten en het naar hun zin hebben op het werk. Dan straal je dat ook uit naar onze klanten.

Wil jij meer zekerheid én uitzicht op een vast dienstverband?

Bij gebleken geschiktheid streven wij ernaar om je een vast contract aan te bieden. Niet voor niets zijn de meeste monteurs alweer jaren bij ons in dienst.

Ben jij een doorzetter en denk je in oplossingen?

Als je bij een storing komt weet je niet van te voren wat je tegenkomt. Voor de klant telt maar 1 ding, de deur moet zo snel mogelijk weer in gebruik kunnen worden genomen en jij moet daarvoor zorgen. Dat vraagt soms om behoorlijk wat creativiteit. Hoe krijg je die vastgelopen deur open. Hoe krijg je de boel weer draaiend met de materialen die je op dat moment tot je beschikking hebt?

Ben jij de nieuwe bestuurder van onze bedrijfsauto?

In het begin zal je samen met een collega naar de klus gaan, maar er komt een moment dat je zelfstandig aan de slag gaat. Al onze monteurs hebben de beschikking over een bedrijfsbus. In deze bus heb je je gereedschap en de meest voorkomende vervangingsonderdelen bij je. Deze bedrijfsbus neem je op den duur ook mee naar huis om ’s morgens vanuit huis direct naar de klus te kunnen gaan.