Bent u op zoek naar één of meerdere passende overheaddeuren voor uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U zoekt een duurzaam, veilig en betrouwbaar product voor een passende prijs, wij helpen u graag verder. Of het nou gaat om een kleine bedrijfshal of een compleet distributiecomplex, een goed passende overheaddeur zal behalve functioneel ook mooi zijn en een bijdrage leveren aan de uitstraling van uw bedrijf.

Overheaddeuren worden ook wel sectionaaldeuren genoemd en openen loodrecht naar boven. Vervolgens lopen ze via rails over uw plafond weg. Op die manier kunt u het gehele vloeroppervlak in uw bedrijfshal benutten. Onze overheaddeuren zijn leverbaar in diverse uitvoering, designs en prijsklassen.

Zo zijn zeker in verwarmde bedrijfshallen goed geïsoleerde deuren van groot belang. Hiervoor zijn deuren in verschillende isolatieklassen en paneeldiktes leverbaar. Voor een goede afdichting van de overheaddeur zijn diverse oplossingen. Zo biedt Hörmann bijvoorbeeld optioneel een ThermoFrame kozijnaansluiting voor een thermische onderbreking tussen kozijn en metselwerk.

Ook veiligheid bij het gebruik van de overheaddeur is een belangrijk aspect. U moet er niet aan denken dat de deur sluit terwijl u, uw medewerker of uw materialen nog onder de deur staan. Hörmann overheaddeuren worden standaard voorzien van onderloopbeveiliging, valbeveiliging, kabelbreukbeveiliging en vingerklembeveiliging.

Daarnaast zorgt een goed afgesloten overheaddeur voor goede inbraakpreventie. Uw bedrijfsruimte is goed beschermd tegen ongenode gasten. Hörmann overheaddeuren worden standaard geleverd met inbraakwerende optilbeveiliging, optioneel kan nog een extra vergrendelingssysteem worden aangebracht.

Overheaddeuren worden samengesteld uit verschillende secties. Hierdoor bestaat er een hoge mate van flexibiliteit bij het samenstellen van de deur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geïntegreerde loopdeur of één of meerdere secties van glas. DURATEC-kunststofbeglazing bevat een speciale coating van het ruitoppervlak in autokoplampkwaliteit. Dit beschermt de ruit tegen krassen en reinigingssporen waardoor de ruit langdurig helder blijft, ook bij intensieve bedrijvigheid zoals dat in een industriële omgeving gebruikelijk is. De loopdeur kan worden geplaatst met extra vlakke drempel waardoor er een veilige en eenvoudige doorgang voor personen mogelijk is.

In ieder geval zorgen onze overheaddeuren bij iedere weesomstandigheid voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke gevelafsluiting. Wij leveren en plaatsen overheaddeuren van gerenommeerde merken als Hörmann, Efaflex, Novoferm etc.

Vanzelfsprekend kunnen wij vrijblijvend bij u op locatie komen om samen met u te bekijken wat de beste oplossing voor uw bedrijf is.

Brochure Hörmann sectionaaldeuren

FAQ items aan het laden...