De door ons geleverde garagedeuren staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en een fraai uiterlijk. Een goed passende garagedeur, eventueel met een bijpassende voordeur, kan een mooie bijdrage leveren aan het uiterlijk van uw woning. Desgewenst kunnen de garagedeuren kunnen worden voorzien van elektrische aandrijving met afstandsbediening, waardoor u uw auto niet meer uit hoeft om de deur te openen. Zeker met ons Nederlandse klimaat ervaren veel van onze klanten dat als een grote meerwaarde. In veel gevallen is het ook mogelijk uw bestaande garagedeur te voorzien van elektrische aandrijving. Lees verder…
Bij ieder huis hoort een passende voordeur. Een deur die u welkom heet en past bij de stijl van uw huis, eventueel afgestemd op de aanwezige garagedeur. Maar natuurlijk moet een voordeur ook zorgen dat ongenode gasten geen kans hebben om binnen te komen. En daarnaast wil u een aangenaam binnenklimaat behouden in u woning. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen. Lees meer…

Aandrijvingen

Wij kunnen diverse aandrijvingen leveren voor uw nieuwe of bestaande garagedeur. De keuze voor het soort aandrijving is onder andere afhankelijk van de grootte en het gewicht van deur. Ook  de snelheid van openen en/of sluiten kan voor u van belang zijn. Vanzelfsprekend worden de deuren met elektrische aandrijving voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de garagedeur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Voor nog meer bescherming en veiligheid adviseren wij de montage van een fotocel, die personen en voorwerpen contactloos detecteert. Ook op het moment dat er stroomuitval kunt u uw deur altijd handmatig openen en sluiten. Zelfs voor garages zonder stroomaansluiting kunnen wij een aandrijving op accu’s leveren. Lees meer…

Stel uw handzender eenvoudig zelf in met behulp van deze instructievideo's

Op de website van Hörmann staan diverse handleidingen.

Op deze filmpjes kunt u onder andere bekijken hoe u een nieuwe handzender aanmeldt op uw aandrijving en hoe u het eindpunt van uw motor opnieuw instelt.

Waarom kiest u voor Van der Padt?

  • Gratis inmeten

  • Snelle service

  • Ervaren monteurs in dienst

  • Premium Partner Hörmann

  • Dealer van (bijna) alle gerenommeerde merken

  • Diverse voorbeelden te zien in onze showroom

Ervaringen van onze klanten

Onlangs een nieuwe garagedeur laten plaatsen door van der Padt. Wat een verschil met de oude deur. Deze deur isoleert zo veel beter dan de oude en hij sluit perfect. Na een telefoontje is Dhr. van der Padt nog dezelfde week langs geweest om de deur in te meten. 6 weken later is de deur geleverd en geplaatst. De oude deur is netjes afgevoerd en alle rotzooi heeft de monteur meegenomen. Wij zijn zéér tevreden.

Fam. Bos uit Geertruidenberg

Wij hebben een nieuwe garagedeur met loopdeur laten plaatsen. Ideaal dat we nu niet meer steeds de hele deur hoeven te openen om de fietsen te pakken. Tevens hebben we op de deur elektrische aandrijving laten plaatsen. Met voor iedere auto een afstandsbediening.
De monteurs die de deur hebben geplaatst werkten netjes en hard en waren heel vriendelijk.

Fam. van Beusekom uit Krimpen a/d Ijssel

V.v.E. de Sequoia heeft sinds 2011 een contract met van der Padt voor onderhoud aan de garagedeur. Ik kan zeggen dat de contacten altijd prettig verlopen, afspraken nagekomen worden en de monteurs keurige personen zijn die goed en netjes werken.

Ook de grotere reparaties zijn tot onze tevredenheid altijd correct uitgevoerd dus wij bevelen van der Padt Deuren B.V. zeker aan.

C. Vigelius, Vereniging van eigenaren de Sequoia

We vinden de samenwerking met Van der Padt Deuren B.V. heel fijn. Heel correct.

We zullen uw firma zeker aanbevelen, mocht in onze omgeving de situatie zich voordoen dat iemand een deur nodig heeft.

Familie Smolders

“Wij hebben bij Van de Padt een Hörmann garagedeur gekocht. 

Er was een verkeerde (duurdere) deur geleverd, maar dit werd pas geconstateerd toen de deur geplaatst was.

De heer Van der Padt erkende dat er iets was fout gegaan, maar desondanks hoefde wij niets bij te betalen. Dit vonden wij een fantastische oplossing.

Verder is de deur naar volle tevredenheid geplaatst en zijn wij er hartstikke blij mee. 

Willeke & Mario, Dordrecht

Wij zijn altijd benieuwd naar ervaringen van onze klanten met Van der Padt deuren. Reviews zijn van grote waarde voor ons en onze klanten. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u een reactie achterlaat op het antwoordformulier hiernaast.

[contact-form-7 id=”857″ title=”review contactformulier woningbouw”]