Bij ieder huis hoort een passende voordeur. Een deur die u welkom heet en past bij de stijl van uw huis, eventueel afgestemd op de aanwezige garagedeur. Maar natuurlijk moet een voordeur ook zorgen dat ongenode gasten geen kans hebben om binnen te komen. En daarnaast wil u een aangenaam binnenklimaat behouden in u woning. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen.

Al onze voordeuren hebben een zeer goede isolatie. De voordeuren zijn standaard voorzien van meervoudige vergrendeling, optioneel kunt u deze uitbreiden met inbraakwerende RC-2 (voorheen politie keurmerk) veiligheidsuitrusting voor een nog betere veiligheid. Het eventueel aanwezige venster in uw voordeur is voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Even een raampje intikken is er hierdoor niet bij.

Voordelen van een aluminium of stalen deur ten opzichte van een houten deur zijn onder andere de hogere warmte-isolatie, uitstekende geluiddemping, onderhoudsvriendelijk en stevigheid. Onze deuren zien er na jaren nog uit als nieuw, en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op gebied van technische uitrusting en design.

In onze showroom hebben wij een selectie van de door ons verkocht voordeuren staan. U bent van harte welkom hier eens te komen kijken. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar.

FAQ items aan het laden...

Thermo65

De Thermo65 voordeuren zijn hoogwaardige stalen deuren met een hoge isolatiewaarde. Standaard is deze deur uitgerust met een 5-voudig veiligheidsslot. Daarnaast zijn de meeste motieven optioneel verkrijgbaar met RC-2 veiligheidsuitrusting. Ze worden geleverd in standaard afmetingen, tegen meerprijs zijn ook afwijkende maten leverbaar. De deuren hebben aan de binnen- en buitenzijde dezelfde kleur. U heeft keuze uit standaard verkeerswit, daarnaast is de deur leverbaar in diverse RAL voorkeurskleuren. Tevens zijn er verschillende structuren van het deurblad en uitvoeringen van de beglazing leverbaar. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar de brochure

Brochure Hörmann Thermo65

ThermoSafe en ThermoCarbon

ThermoSafe en ThermoCarbon voordeuren zijn op maat gemaakte deuren uitgevoerd in aluminium. Doordat deze deuren op maat worden gemaakt heeft een zeer ruime keuze in de uitvoering. De ThermoCarbon is in XXL-uitvoering zijn zelfs leverbaar tot 3000 mm. De ThermoCarbon voordeur is standaard uitgerust met een 9-voudig veiligheidsslot, de ThermoSafe voordeur met een 5-voudig veiligheidsslot.U heeft keuze uit 11 voordelige voorkeurskleuren en daarnaast uit vele RAL-kleuren. Wil u een andere kleur aan de binnenzijde dan aan de buitenzijde van uw deur, ook dat is mogelijk.  Verder heeft u een zeer uitgebreide keuze in deurmotieven, handgrepen en beglazing en slotvarianten om uw voordeur nog persoonlijker vorm te geven.

Verder zijn diverse extra opties leverbaar zoals een geïntegreerde deurdranger, automatisch deur opener, elektronische deurspion, en openingsbegrenzer.

Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Vanzelfsprekend bent u ook welkom in onze showroom om voorbeelden van voordeuren te bekijken. Neemt u hiervoor contact met ons.

Brochure Hörmann voordeuren ThermoSafe

Brochure Hörmann voordeuren ThermoCarbon