Zomeractie 2020

Uw garagedeur openen met uw smartphone, hoe handig is dat!

Uw elektrisch bediende garagedeur openen met uw smartphone, geen aparte handzenders meer nodig, hoe handig is dat!

Tijdens de zomeractie van Hörmann ontvangt u bij aanschaf van een Renomatic garagedeur in de Planar uitvoering een gratis BlueSecur smartphone-module ter waarde van € 110,00

BlueSecur-app op uw smartphone
Met de BlueSecur-app op ue smartphone bedient u uw garagedeur met uw telefoon. U kunt (tijdelijk) meerdere gebruikers toevoegen en individuele rechten toekennen. Ideaal als uw buren tijdens uw vakantie voor de planten komen zorgen. Geen gedoe meer met verschillende sleutels of handzenders. En wat dacht u van uw kinderen. Een sleutel vergeten ze misschien nog wel eens mee te nemen, maar zonder smartphone gaan ze niet snel van huis.  Natuurlijk is de bluetooth-verbinding beveiligd.

Automatische garagedeur
De sectionaaldeur RenoMatic in Planar-uitvoering met L-profilering is een automatische garagedeur met een luxe uitstraling.  U kunt kiezen uit 9 designs; 3 warme houtkleuren en 5 exclusieve Hörmann-kleuren, van stralend wit tot antraciet. De moderne matte kleuren zorgen voor een elegante uitstraling van uw woning.

De sectionaaldeur is dubbelwandig geïsoleerd, heeft een kunststof kozijnvoet die beschermt tegen corrosie en een automatische inbraakwerende deurvergrendeling. Hörmann staat voor kwaliteit en veiligheid.

U heeft deze kwalitatieve elektrische garagedeur, inclusief ProMatic 3-aandrijving met het bijzonder veilige en gecertificeerde BiSecur radiosysteem, al voor slechts 1.149 euro. Daar komt deze zomer de gratis smartphone bediening op uw telefoon bij!

De zomeractie is geldig in juli, augustus en september 2020