Inmiddels werk ik alweer ruim 6 jaar bij Van der Padt op kantoor. Nadat ik een aantal jaren thuis ben geweest bij mijn (toen nog)  jonge kinderen vond ik het tijd om weer op zoek te gaan naar een leuke baan. Via via kwam ik bij Aart en Gerrit van der Padt terecht. In het begin voor 12 uur ondersteuning in de boekhouding. Naar mate de jaren verstreken en er meer werk kwam ben ik  mee gegroeid met het bedrijf.

Het werken binnen een klein team ervaar ik als erg prettig. De lijnen zijn kort en je kunt echt iets betekenen binnen het bedrijf. Bij Van der Padt heb ik de ruimte gekregen om mee te denken over de invulling van mijn functie. Liggen er taken waarvan ik het idee heb dat ik iets in kan betekenen, dan krijg ik daarvoor alle ruimte. Ik heb diverse cursussen mogen volgen om mijn kennis uit te breiden en zo steeds meer taken op me te kunnen nemen. Is het voor mijn thuissituatie nodig dat ik op bepaalde tijden thuis ben, dan kan ik in overleg mijn werktijden aanpassen. Dat is met opgroeiende kinderen natuurlijk erg fijn. Ik heb het gevoel dat er bij dit bedrijf echt geluisterd wordt naar de medewerkers en dat ieders bijdrage ook zeer gewaardeerd wordt.

Nu is het voor mij tijd om een volgende stap binnen het bedrijf te maken en is er behoefte aan een nieuwe collega om een deel van mijn boekhoudkundige taken aan over te dragen. Daarnaast zal ik gedurende de tijd diverse andere administratieve taken over gaan dragen. We zijn onze werkruimte al aan het uitbreiden. Er is een extra ruimte bij het bestaande kantoor getrokken en begin januari komt de nieuwe vloerbedekking en kunnen we de nieuwe werkplek in gaan richten.

Wij zoeken een collega die kennis heeft van boekhouding en die nauwkeurig en oplossingsgericht kan werken. Maar misschien nog wel belangrijker is het dat je enthousiast bent over het werk en bereid bent om dingen te leren. Om te beginnen kun je voor 16 uur aan de slag. De werktijden kunnen we in overleg indelen.

(Voor de vacature van administratief medewerker hebben wij heel veel sollicitatiebrieven ontvangen. Uit deze brieven hebben wij inmiddels een selectie gemaakt en de kandidaten zijn uitgenodigd. Op dit moment heeft het geen zin meer om op deze vacature te solliciteren. Middels deze weg willen wij alle geïnteresseerden bedanken.)

info@vanderpadt.nladministratief medewerker gezocht