Hormann sectionaaldeur t-profiel met houtlook inlays

Hormann sectionaaldeur met t-profiel en houtlook inlays.

Natuurlijk proberen wij in onze showroom altijd een mooie selectie van de door ons leverbare deuren te plaatsen. Van de deuren die we niet in de showroom kunnen plaatsen hebben we duidelijke documentatie en monsters van de kleuren en typen deuroppervlak. Regelmatig verkopen wij showroommodellen om plaats te maken voor nieuwe modellen. Nieuw in onze showroom is een openslaande garagedeur met triple-profiel en inlays. Deze deur heeft een hele eigentijdse uitstraling door de inlays die je in de profielen kunt plaatsen. Er is keus uit roestvrijstalen look of houtlook inlays, de inlays kunnen doorlopend of deels worden geplaatst.

Deze uitvoering heeft Hörmann sinds dit voorjaar in de collectie. Bij ons in de showroom staat een geïsoleerde openslaande garagedeur waar naar eigen smaak houten en/of roestvrijstalen strips (inlays) in kunnen worden geplaatst. De strips kunnen vanaf de fabriek worden geplaatst, maar het is ook mogelijk de inlays later te (laten) plaatsen.  U kiest zelf waar en hoeveel inlays u in de deur wilt plaatsen. De uitvoering met inlays is ook verkrijgbaar als garage-sectionaaldeur.

Wij nodigen u graag uit om deze nieuwe deur bij ons in de showroom te komen bekijken. Wellicht is dit dé deur die u zoekt voor uw woning.

Bekijk hier de brochure