In 2016 zijn wij voor het derde opeenvolgende jaar Premium Partner van Hörmann voor zowel de particuliere markt als voor de industrie. Maar wat houdt dat nou in, Premium Partner van Hörmann.

Als Premium Partner horen wij bij een netwerk van 20, zelfstandige specialisten die behoren tot het topsegment van de Hörmann Partners. Een Hörmann partner is een jaarlijks door Hörmann geselecteerde leverancier van Hörmann producten. Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garagedeuren, voordeuren en elektrische aandrijvingen voor uw woning.
Wij zijn een solide bedrijf met inmiddels alweer 16 jaar ervaring in de verkoop, montage en onderhoud van garagedeuren en voordeuren.. In onze showroom treft u een uitgebreid assortiment van Hörmann producten aan. Tevens hebben wij een wand met voorbeelden van diverse deurbladen, profielen en kleuren. Onze monteurs zijn vakkundig en volgen regelmatig scholingen bij Hörmann. Door onze productkennis voorzien wij onze klanten van uitgebreid advies. Ook voor het leveren van service en onderhoud kunt u bij ons terecht.  Twee maal per jaar komen alle Premium Partners bij elkaar om ervaringen en kennis met elkaar te delen. De nieuwste ontwikkelingen en producten worden dan gepresenteerd, zodat wij altijd op de hoogte zijn. Op die manieren houden we elkaar scherp en blijven wij onze kennis vergroten.

Inmiddels hebben wij ook in 2017 weer het certificaat Premium Partner voor woningbouw en industrie in ontvangst mogen nemen.

En ook het certificaat Hormann Premium partner 2018 is weer verdiend.