In mei ontvangen veel mensen het vakantiegeld. Vaak een moment om op financieel gebied de zaken op een rijtje te zetten. Waar besteden we het vakantiegeld dit jaar aan. De laatste jaren bleken veel mensen het vakantiegeld te besteden aan het betalen van achterstallige rekeningen of het aanvullen van de spaarrekening.  Volgens de laatste berichten zullen dit jaar meer mensen het geld besteden aan een vakantie.

Maar je kunt je geld natuurlijk ook besteden aan je woning. Bijvoorbeeld door de aanschaf van een nieuwe garagedeur. Eindelijk die slecht openende en krakende deur vervangen door een soepel lopende nieuwe deur. Pakt u nu regelmatig de auto voor kleine stukjes omdat het lastig is de fiets uit de garage te pakken? Staat uw voor de deur geparkeerde auto het openen van de oude kanteldeur in de weg. Met een garage sectionaaldeur van Van der Padt bent u verzekerd van een makkelijk te openen deur. Met 1 hand eenvoudig en licht te bedienen. Of, indien voorzien van elektrisch aandrijving, te openen met de afstandbediening. De deur opent verticaal naar boven waardoor de auto tot vlak voor de deur kan worden geparkeerd en u de de garagedeur toch gewoon kunt openen. Ook de binnenruimte blijft geheel tot uw beschikking, slecht een deel van het plafond wordt gebruikt. En mocht u zo vlak voor de vakantie de caravan op de oprit willen parkeren, ook dan kunt u de sectionaaldeur blijven gebruiken.

Wilt u liever niet steeds de gehele deur moeten openen, denkt u dan eens aan een garagedeur met een geïntegreerde loopdeur. Ook leverbaar zonder drempel zodat u nog makkelijker met de fiets naar buiten kunt. En natuurlijk zijn de loopdeuren ook soepel te openen en voorzien van degelijke sloten.

Met de aanschaf van een Hörmann actiedeur via Van der Padt houdt u zelfs nog geld over om te besteden aan een welverdiende vakantie.